Bandi e Offerte di Lavoro
News
- 14/05/2024 - Disponibile una posizione di Tecnologo presso la Fondazione Edmund Mach
- 14/05/2024 - Disponibili due borse di studio presso CREA Genomica e Bioinformatica
- 14/05/2024 - I Convegno Nazionale "Il Tartufo di Calabria” - Prorogata data di invio riassunti
- 13/05/2024 - LXVII Congresso Annuale SIGA
- 10/05/2024 - Disponibile un assegno di ricerca presso il CNR-IBBR, Bari
- 09/05/2024 - XIII Convegno AISTEC “Filiere cerealicole rigenerative - Cambiamenti climatici e nuove esigenze qualitative e nutrizionali"
- 09/05/2024 - 21st European Young Cereal Scientists and Technologist workshop
- 09/05/2024 - Evento “Seminiamo - Ricerche dedicate alle piante, alla loro diversità e bellezza”
- 02/05/2024 - Convegno "New insights into plant epigenetics”
- 02/05/2024 - I Convegno Nazionale "Il tartufo di Calabria"
Disponibilità di 15 borse di dottorato internazionali nell'ambito del progetto europeo EpiDiverse (Epigenetic diversity in Ecology)
EpiDiverse - Epigenetic Diversity in Ecology - is a Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Network aimed at the study of epigenetic variation in wild plant species. This network joins academic groups from ecology, molecular (epi)genetics and bioinformatics with life science companies to explore epigenetic mechanisms and their adaptive relevance in natural plant populations. The EpiDiverse consortium will train 15 Early Stage Researchers to become expert eco-epigeneticists, equipping them with the interdisciplinary skills - molecular, (epi)genomic, ecological and bioinformatics - to successfully tackle this new research area. EpiDiverse is funded by the EU Horizon 2020 programme and involves 12 partners from academia, non-profit organizations and industry located in the Netherlands, Germany, France, Spain, Czech Republic, Italy and Austria. Additional information on project topics, eligibility criteria and the submission of electronic applications can be found at https://nioo.knaw.nl/en/epidiverse (application deadline is 24.11.2017).
(Comunicato dal Prof. Michele Morgante e dal Dott. Emanuele De Paoli - Dipartimento di Scienze Agroalimentari, Ambientali e Animali - Università degli Studi di Udine)